Offline

Huisstijlen en drukwerk

Wij zijn uw adres voor alle offline promotie. Wij kijken samen met u wat uw bedrijf nodig heeft om zich goed te kunnen presenteren. Denk hierbij niet alleen aan het ontwikkelen van flyers, posters en visitekaarten maar ook een compleet verzorgde eigen huisstijl. Er zijn talloze mogelijkheden dus kom langs en laat u inspireren.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Huisstijl maken

Men zegt dat kleren de man maken. Dit geldt ook voor uw huisstijl. Een aantrekkelijke en eenduidige huisstijl zorgt voor herkenbaarheid in al uw offline promotie. Wij gaan samen met onze vormgever aan de slag om uw offline promotie te verbeteren en uw wensen werkelijkheid te laten worden. Middels uw kernwaarden wordt bepaald welke uitstraling goed bij u past. Het gaat hierbij om elementen zoals naam, logo, kleuren, lettertypen, vorm en nog veel meer. Wij maken meerdere concepten waaruit u een keuze kunt maken. Op basis van deze keuze stellen we de gehele of gedeeltelijke huisstijl samen. Vervolgens kunt u de huisstijl gebruiken op uw website en offline promotie zoals:

  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Offertes
  • Facturen
  • Enveloppen
  • En nog veel meer

Drukwerk

Er is tegenwoordig veel onlinereclame en ook het smartphonegebruik neemt toe. Desondanks zijn er nog altijd mensen die de voorkeur hebben voor fysieke media. Flyers blijven daardoor een onmisbaar onderdeel van promotie.  Wij maken gebruik van verschillende drukkers. Dit biedt flexibiliteit en maakt dat wij alle promotiemiddelen kunnen verzorgen. Van briefpapier tot posters.

Visitekaarten zijn verlengstukken van uw bedrijf. U presenteert uw bedrijf aan nieuwe klanten en verbeterd op deze manier uw offline promotie. Visitekaarten verdwijnen meestal vrij snel in de portemonnee van de ontvanger. Het is daarom belangrijk om direct de juiste indruk achter te laten bij de ontvanger. Bedrijven moeten daarom creatief zijn als het gaat om de opmaak en inhoud. Het kleine formaat beperkt de tekstuele mogelijkheden en benadrukt het belang van creativiteit. Wij ontwikkelen visitekaarten die aansluiten op u wensen en een duidelijk beeld geven over uw onderneming. Hierdoor zult u altijd opvallen.

 

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

BOUWBEDRIJF DE KOOI
BAGNAY SCHILDERS
RESTAURANT DE BASILIEK


BEKIJK AL ONS WERK

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

BOUWBEDRIJF DE KOOI
BAGNAY SCHILDERS
RESTAURANT DE BASILIEK