Marketing

Online Marketing

Dankzij Landstra & de Groot haalt u meer uit uw online marketing. Wij bouwen professionele websites en ontzorgen ook uw online marketing-activiteiten. Wij vergroten uw naamsbekendheid zodat u hoger in de zoekresultaten van Google komt. Dit doen wij door verschillende marketingmiddelen in te zetten zoals Diensten en online adverteren. Wij bepalen samen met u wat uw bedrijf nodig heeft om uw marketingactiviteiten te verbeteren. Daarnaast helpen wij u met het opzetten van een social media-campagne. Dit verbetert uw bereik en biedt extra contactmogelijkheden met uw klanten.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Marketing door uw vindbaarheid te verbeteren

Onze marketingstrategie is gericht op het verbeteren van uw online vindbaarheid en het vergroten van uw bereik. Wij geven u advies over hoe u uw klanten overhaalt uw product af te nemen en hoe u goede nazorg levert. Bij nazorg is het belangrijk om goed te communiceren met de klant. Hierdoor levert u een goede service en vergroot de kans op herhaalaankopen. Het tovert klanten uw klanten om tot ambassadeurs van uw bedrijf. U verbeterd uw nazorg door vindbaar en bereikbaar te zijn.

Als u meer wilt adverteren, adviseren wij onder andere over het opzetten van een Google Adwords campagne. Deze vorm van marketing zorgt dat u hoger in de zoekresultaten verschijnt. Wij kunnen deze campagne ook samen laten vallen met de content op uw website waardoor u nog beter vindbaar bent. Er zijn talloze mogelijkheden dus kom langs en laat u verrassen. Met behulp van applicaties zoals Google Analytics krijgt u inzicht in verschillende statistieken over uw bezoekers. Meten is weten en door hierop te reageren, bind u bezoekers aan uw website. Heeft u bijvoorbeeld veel bezoekers maar blijven zij niet hangen, dan is het tijd om in te grijpen. Wij helpen uw hierbij. Wij ontzorgen bij het schrijven van de  verschillende (web)teksten.


Marketing via social media

Wij helpen u met het opzetten en verbeteren van uw marketing via verschillende social media kanalen. Social media vergroten uw vindbaarheid. De combinatie met een goede website zorgt voor een degelijke en transparante uitstraling op het web. De kracht van social media ligt in de combinatie ervan. De verschillende media hebben ieder hun eigen gebruikers en voor- en nadelen. Bereikbaarheid en marketing via meerdere kanalen betekend dus meer variatie, meer klanten maar vooral meer betrokkenheid.

Een bedrijvenpagina op Facebook is de ideale plek om een grote groep mensen in één keer te bereiken. Social media werken met connecties. Volgens de theorie van “Six degrees of separation” kan ieder persoon binnen maximaal 6 connecties in contact komen met ieder ander persoon op aarde. Wanneer gebruikers uw pagina delen, neemt het bereik dus exponentieel toe. Facebook heeft tevens een persoonlijk karakter. Dit maakt het makkelijker voor gebruikers om bedrijven te benaderen. Door hier goed op in te spelen, biedt u uw klanten een platform waardoor er interactie ontstaat.Twitter en LinkedIn zijn zakelijker dan Facebook. U kunt Twitter handig inzetten voor bijvoorbeeld:

  • Het werven van nieuwe werknemers
  • Het verspreiden of versterken van uw reclame campagnes
  • Het aanbevelen van aanbiedingen
  • En nog veel meer

Gebruikers delen hun passies en ontdekken wat er in de wereld gebeurt. Door te reageren vergroot u uw service richting uw klanten en door berichten te delen, vergroot u uw maatschappelijke betrokkenheid. LinkedIn wordt voornamelijk gebruikt om werknemers te werven, branche-gerelateerde artikelen te plaatsen en zakelijke connecties te leggen. Daarnaast kunt u producten en/of diensten profileren door bijzondere eigenschappen te benadrukken en nieuwtjes te plaatsen. Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren om zo uw aandacht onder gebruikers te vergroten.